افتتاح سلف دانشجویی جدید با حضور دکتر داداش پور

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۵ کد : ۲۱۰۸۷ اخبار و رویدادها
سالن جدید غذاخوری دانشجویی دانشگاه کاشان با حضور آقای دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. با توجه به اینکه محدودیت فضا عمده ترین مشکل سلف دانشجویی بوده و باعث ازدحام دانشجویان و ایجاد صف های طویل برای تحویل غذا در سلف می شد پروژه توسعه سلف دانشجویی در سال ۱۳۹۸ در دستور کار این مدیریت قرار گرفت که متاسفانه به دلیل عدم اعتبار عملیات اجرایی ساختمان سلف بعد از اجرای فونداسیون و نصب اسکلت متوقف شد. در اوایل خرداد سال جاری، ادامه ساخت پروژه توسط مدیریت دانشگاه مورد تاکید قرار گرفت و علی رغم وجود محدودیت های مالی با حمایت های هیات رئیسه دانشگاه و همکاران دفتر فنی، ساختمان سلف در پاییز آماده شد. زیربنای این سالن غذاخوری ۳۷۰ متر مربع بوده و برای ساخت آن اعتباری بیش از ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
افتتاح سلف دانشجویی جدید با حضور دکتر داداش پور