در راستای مصرف بهینه آب صورت گرفت

اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آب دانشگاه کاشان

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۴ کد : ۲۳۷۶۲ پروژه های پایان یافته
شبکه آب دانشگاه کاشان، با توجه به قدمت بالا، با حوادث بسیار زیاد و همچنین نشت و هدررفت بالای آب روبرو بود. این شبکه در تابستان ۱۴۰۲، با مطالعات بسیار دقیق و طراحی های به روز، اصلاح و نوسازی شد.
اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آب دانشگاه کاشان

عملیات اصلاح و نوسازی بخشی از شبکه فرسوده توزیع آب شرب دانشگاه کاشان به طول تقریبی 3 کیلومتر  پایان یافت.
با توجه به فرسودگی شبکه، نشت و حوادث متعدد به ویژه در خط اصلی آب شرب، علاوه بر هدر رفت قابل توجه آب، تأمین آب پایدار دانشگاه با مشکلات زیادی مواجه می شد و لذا اصلاح و نوسازی حدود 3 کیلومتر از شبکه آب شرب دانشگاه در دستور کار حوزه مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی قرار گرفت. این پروژه در راستای اجرای دستورالعمل مدیریت سبز ابلاغی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اعتباری بالغ بر 18 میلیارد ریال، و با هدف ساماندهی توزیع آب و مدیریت مصرف آب دانشگاه و رعایت مسایل زیست محیطی انجام پذیرفت و بخش عمده ای از هدر رفت آب شرب در دانشگاه را کاهش می دهد.

کلید واژه ها: شبکه آب دفتر فنی دانشگاه مصرف بهینه