تردد دلپذیرتر در معابر دانشگاه کاشان

نوسازی و اصلاح آسفالت معابر

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۷ کد : ۲۳۷۷۰ پروژه های پایان یافته
تعداد بازدید:۹۶
باتوجه به فرسودگی معابر دانشگاه کاشان و وجود ترک های بسیار زیاد در آن، دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه، در جهت افزایش رضایتمندی اساتید، کارکنان و دانشجویان اقدام به نوسازی و اصلاح آسفالت دانشگاه کاشان کرد.
نوسازی و اصلاح آسفالت معابر

عملیات نوسازی و اصلاح آسفالت حدود 21000 متر مربع از معابر دانشگاه با هزینه ای بالغ بر 45 میلیارد ریال در تابستان 1402 کلید خورد.

با توجه به فرسودگی گسترده، شن نما شدن و وجود ترک های طولی، عرضی و موزاییکی عمیق در اکثر معابر دانشگاه، با بررسی های میدانی نسبت به شناسایی و اولویت بندی معابر اقدام شد و پس از تراش آسفالت قدیمی و زیرسازی مناسب، اجرای آسفالت انجام شد.

شایان ذکر است در این طرح نزدیک به 21 هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ریال قیر پاشی و آسفالت ریزی شده و آزمایش های کنترل کمی و کیفی قیر و آسفالت نیز در آزمایشگاه تخصصی انجام شده است.

لینک دانلود فایل

کلیدواژه‌ها: معابر دانشگاه دفتر فنی دانشگاه آسفالت