بهسازی لابی ورودی دانشکده علوم پایه

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۸ کد : ۲۳۸۱۴ پروژه های پایان یافته
باتوجه به قدمت بالای دانشکده علوم پایه دانشگاه کاشان و فرسودگی مصالخ ساختمانی به کار رفته در ورودی آن، بهسازی لابی ورودی دانشکده علوم پایه با صرف هزینه ای بالغ بر ۷ میلیارد ریال به اتمام رسید.
بهسازی لابی ورودی دانشکده علوم پایه

با توجه به قدمت ساختمان دانشکده علوم، جدا شدن تایل های سقفی (از نوع تایل گچی پیش ساخته با وزن تقریبی حدود 4 کیلوگرم) مخاطرات زیادی را در سالیان گذشته در پی داشته است.

پوشش سقف دانشکده از نوع تیرچه با بلوک های سیمانی بوده و بر اثر جدا شدن بلوک ها، شکسته شدن و ریختن تایل های گچی و سقوط بلوک های سیمانی در نقاط مختلف دانشکده همواره وجود داشته است.
با عنایت به ارتفاع زیاد فضای ورودی دانشکده و تجمع دانشجویان به مناسبتهای مختلف، به منظور ایمن سازی فضا و پیشگیری از بروز صدمات جانی احتمالی ناشی از سقوط تایلها، عملیات اصلاح و نوسازی این فضا در دستور کار حوزه مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی قرار گرفت.

از اقدامات انجام شده در این طرح بهسازی می توان به تثبیت بلوکهای سیمانی با گچ، جایگزینی تایلهای گچی با کناف و تایلهای سبک، اصلاح سیستم روشنایی و تبدیل آنها به هالوژنهای بزرگ ال ای دی اشاره نمود.

کلید واژه ها: علوم پایه لابی ورودی دفتر فنی دانشگاه نوسازی