با حضور معاون آموزشی وزارت علوم صورت گرفت؛

کلنگ احداث خوابگاه متاهلین دانشجویی

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۵ کد : ۲۳۸۱۶ پروژه های در جریان
تعداد بازدید:۶۷
بهره برداری از خوابگاه متاهلین دانشگاه کاشان، ار مهرماه سال آینده با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال
کلنگ احداث خوابگاه متاهلین دانشجویی

با حضور  جناب آقای دکتر  قاسم عمو عابدینی  معاون  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در دانشگاه کاشان، در کنار افتتاح 9 پروژه آموزشی، پژوهشی و خدماتی، کلنگ زنی یکی از مهمترین پروژه های عمرانی دانشگاه کاشان انجام پذیرفت.

خوابگاه متاهلین دانشگاه کاشان که یکی از نیازهای اصلی دانشجویان متاهل دانشگاه می باشد و همیشه این قشر عزیز دانشجویان را با مشکل روبرو کرده است، از ابتدای سال تحصیلی 1405-1404 بهره برداری خواهد شد.

در حاشیه این برنامه، رئیس دانشگاه کاشان کلنگ احداث خوابگاه متاهلی دانشجویی را از دیگر طرح ها عنوان کرد و افزود: این خوابگاه  ۲۴ واحدی نیز با زیر بنای ۱۲۰۰ متر مربع ساخته می شود.
دکتر کتابی خاطر نشان کرد: این طرح نیز  با هزینه ۲۰ میلیاردی با مشارکت خیرین و اعتبارات دولتی دانشگاه  مهرماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

کلید واژه ها: خوابگاه متاهلین دفتر فنی دانشگاه

نظر شما :