گزارش پیشرفت پروژه با حضور خیر محترم

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه ساختمان مرکز فناوری و اطلاعات

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۸ کد : ۲۳۸۲۰ پروژه های در جریان
تعداد بازدید:۵۰
در روز جمعه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ با حضور ریاست محترم دانشگاه کاشان جناب آقای دکتر کتابی ، مهندس پرویز منوچهری خیر محترم ساختمان مرکز فناوری و اطلاعات، سرکارخانم دکتر جمشیدزاده مدیریت محترم دفتر فنی و مهندس سادات الحسینی ناظر محترم پروژه، گزارشی از پیشرفت کار ارائه گردید.
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه ساختمان مرکز فناوری و اطلاعات

عملیات ساختمانی مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه کاشان (IT) از زمستان ۱۳۹۹ تقریبا در میانه اراضی دانشگاه کاشان آغاز شده است.

زیر بنای این ساختمان،  ۱۷۰۰ متر مربع است و شامل ۱۵ اتاق اداری، ۵ فضای مکمل و جانبی، لابی زیر شمسه و... است و در طبقۀ زیر زمین، فضایی ۱۶۰ متری برای اتاق سرور پیش بینی‌ شده است.

جلوهٔ ویژه این ساختمان الگوگیری از معماری سنتی و اجرای طرح شمسه با بادگیری در میانه ساختمان است.

نمای ساختمان از آجر نسوز شاموتی و رنگ‌های سفید و قرمز تشکیل شده که اسکلت بتنی آن را پوشانده  است. تا کنون بخش اداری این پروژه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

کلید واژه ها: IT مرکز فناوری و اطلاعات دفتر فنی دانشگاه مهندس منوچهری

نظر شما :