با اجرا و نظارت دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان، محقق شد.

✅ افتتاح سالن پذیرش مجموعه آبی آینه دانشگاه کاشان

مجموعه آبی آینه، پذیرای دانشگاهیان در فضایی بسیار مطلوب تر
۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۴ کد : ۲۴۱۵۲ پروژه های پایان یافته
سالن پذیرش مجموعه آبی آینه به همت دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان و با نظارت مهندس بنی طبا بازسازی و بهره برداری شد. این پروژه با هزینه ای بالغ بر ۵ میلیاد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.
✅ افتتاح سالن پذیرش مجموعه آبی آینه دانشگاه کاشان

سالن پذیرش مجموعه آبی دانشگاه کاشان روز دوشنبه 4 تیرماه با حضور رئیس دانشگاه افتتاح  و مورد بهره برداری قرار گرفت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان با بیان اینکه سالن ورودی مجموعه آبی با هدف رضایت مشتریان و تسهیل ورود و خروج مراجعین به مجموعه ایجاد شده است، افزود: ورودی قبلی سازه ای موقت بود که با تغییر کاربری سالن پذیرش و انتظار مجموعه آبی در فضایی مناسب ایجاد شده است.

محمد رمضانی علوی با بیان اینکه جهت رفاه حال مراجعین، مجموعه بوفه هم در این سالن تعبیه شده است، اظهار داشت: راه اندازی سالن مجموعه آبی با هزینه ای بالغ بر 5 میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.

جناب آقای مهندس بنی طبا، ناظر فنی این پروژه، اقدامات انجام شده در جهت راه اندازی سالن پذیرش مجموعه آبی آینه را بیان کردند:

▪️ احداث پیشخوان ورودی  و بوفه استخر شامل : ایجاد کانتر، قفسه بندی، جاکمدی و جاکفشی

▪️ نقاشی و رنگ آمیزی سالن ورودی

▪️ ایجاد درب ورودی جنب راه پله سکوی تماشاچیان

▪️ کف پوش کردن کف ورودی با سرامیک به مساحت 100 متر مربع

▪️ ایجاد سقف کاذب در ورودی سالن به مساحت 110 مترمربع

▪️ مسدود کردن درب ورودی سابق که از حیث انتفاع خارج شده بود.

▪️ ایجاد درب شیشه ای سکوریت در راهرو ورودی سالن

▪️ایجاد درب ورودی دوجداره در ورودی اصلی